(SWE), Be-Ge Lastbilar AB, Mekaniker/tekniker till Be-Ge Lastbilar i Visby

Stina Jobs

Mekaniker/tekniker till Be-Ge Lastbilar i Visby

Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom segmentet tunga fordon med inriktning på Scania, släp och påbyggnader.
I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående samt gärna med relevant utbildning och erfarenhet. I arbetet som mekaniker önskar vi att du kan hantera en dator och vi ser gärna att du har erfarenhet inom teknik eller liknande områden.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Visby kontakta Servicechef Magnus Olsson på 0498-691469. Ansökan med personligt brev och CV skickas till Magnus Olsson här