(SWE), Be-Ge Lastbilar AB, Mekaniker/tekniker till Be-Ge Lastbilar i Visby

Stina

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.100 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer varav cirka 375 i Sverige.

Mekaniker/tekniker till Be-Ge Lastbilar i Visby

Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom segmentet tunga fordon med inriktning på Scania, släp och påbyggnader.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Visby kontakta Servicechef Stefan Karlsson på 0498-691469. 
Ansökan skickas till Stefan Karlsson här. Löpande rekrytering.