(SWE), Be-Ge Lastbilar AB, Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Stina Jobs

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 528 personer varav cirka 369 i Sverige.

Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Visby med en lastbilstekniker/-mekaniker. Arbetet omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor samt hög kundservice. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Verkstadschef Mattias Rödén på 0498-691470 eller Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64. Ansökan skickas till Michael Larsen eller Mattias Röden .
Vi använder oss av löpande rekrytering.

Välkommen med din ansökan!