(SWE), Be-Ge Lastbilar AB, Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Hultsfred

Stina Jobs

Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Hultsfred

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 528 personer varav cirka 369 i Sverige.

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Hultsfred med en lastbilstekniker/-mekaniker. Arbetet omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer.

Du som söker tjänsten har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta:

Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64.

Ansökan

Ansökan skickas till Michael Larsén eller Henrik Gustafsson.

Vi använder oss av löpande rekrytering.

Välkommen med din ansökan!