(SWE), Be-Ge Lastbilar AB, Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Visby

Stina Jobs

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 528 personer varav cirka 369 i Sverige.

Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Visby

Vi behöver förstärkning i vår kundmottagning i Visby. Som kundmottagare hos oss är du en viktig del i vårt arbete att vara en professionell leverantör av service och verkstadstjänster i världsklass.  

Du som söker tjänsten har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och att medverka till en servicenivå i absoluta Sverigetoppen. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Verkstadschef Mattias Rödén på 0498-691470 eller Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64. Ansökan skickas till Michael Larsen eller Mattias Röden.
Vi använder oss av löpande rekrytering.

Välkommen med din ansökan!