(SWE), Be-Ge Frapett AB, Be-Ge Frapett AB söker Säljare/Account Manager

Stina Jobs

Be-Ge Frapett AB söker Säljare/Account Manager.

Företaget befinner sig i en intressant förändrings- och tillväxtfas och söker nu en säljare. I rollen som Säljare/Account Manager blir ditt främsta ansvar att säkerställa så att företaget och dess produkter presenteras och marknadsförs till såväl nya som befintliga kunder, sammanställa offerter samt vinna affärer och beställningar.

Kontakt med kunder sker fysiskt genom besök alternativt via Teams samt över telefon och e-mail.
Du kommer att få samarbeta med företagets samtliga avdelningar och funktioner, din närmaste chef blir Försäljnings-/Platschef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi antar att du minst har en gymnasial utbildning, gärna teknisk eller naturvetenskaplig.

Du har med fördel viss erfarenhet av B2B försäljning, kundbesök och mässdeltagande samt teknisk och administrativ förståelse från ett tillverkande företag. Du har god datorvana i Office och affärssystem (Monitor).
Du talar och skriver svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Vi söker dig med en fallenhet för kundrelationer och förmågan att skapa förtroende och långsiktiga relationer, kompetens att förstå affärsmässiga principer och logistiska flöden.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt, har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete samt prioriterar rätt saker och är lösningsorienterad.
Tjänsten innebär 60-80 resdagar per år.

Be-Ge Frapett AB

Be-Ge Frapett AB utgör del av Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till drygt 1.100 Mkr. Antalet anställda inom de 15 företagen är cirka 530 personer varav 360 i Sverige.

Be-Ge Frapett AB utvecklar, tillverkar och marknadsför stöd- och supportstolar, kontors- och bevakningsstolar samt ljudabsorbenter och tillbehör till dessa. Kunderna finns primärt i Skandinavien, tillväxt förväntas inom hela Europa/EES. Be-Ge Frapett AB har ca 20 anställda, omsätter ca 30 miljoner kronor och har sitt säte i Mönsterås.

Kontaktperson
VD Bo Waldebjer

Ansökan
Slutdatum: Vi genomför intervjuer fortlöpande tills tjänsten är tillsatt.
Ange referens: Säljare
Ansök här

Lön
På företaget sker individuell avtalsenlig lönesättning

Startdatum
Enligt överenskommelse

Placeringsort
Mönsterås

Arbetsgivare
Be-Ge Frapett AB
Södra vägen 7
383 34 Mönsterås