(SV), Be-Ge Personbilar AB, Skadetekniker till Be-Ge Personbilar Oskarshamn

Stina Lediga jobb

Be-Ge Personbilar AB är återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Skoda samt servicepartner Seat. Vi driver vår verksamhet i Oskarshamn och Vetlanda med kompletta anläggningar för att utföra service, reparationer och skador på våra märken. Be-Ge Personbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.

Skadetekniker till Volkswagen, Skoda och Seat.

Vi söker en skadetekniker till vår personbilsverkstad i Oskarshamn. Tjänsten omfattar alla förekommande reparationsarbeten inom märkesgruppen.

I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående med relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet. Du som söker tjänsten har minst B-körkort.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till Mattias Berg här senast 31 maj 2021.

Frågor angående tjänsten vänligen kontakta Verkstadschef, Mattias Berg på 0491-76 15 28.

Vi använder oss av löpande rekrytering.

Välkommen med din ansökan!