(SV), Be-Ge Personbilar AB, Personbilstekniker till VW och Skoda

Stina Lediga jobb

Be-Ge Personbilar AB är återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Skoda. Vi driver vår verksamhet i Oskarshamn och Vetlanda med kompletta anläggningar för att utföra service, reparationer och skador på våra märken. Be-Ge Personbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Holland och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.000 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer

Personbilstekniker till VW och Skoda

Vi söker en personbilstekniker till vår personbilsverkstad i Oskarshamn. Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom märkesgruppen. I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående med relevant utbildning eller erfarenhet från branschen. Arbetet som personbilsmekaniker kräver att du har goda datakunskaper. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom el/elektronik.

Du som söker tjänsten har minst B-körkort.
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Mattias Berg 0491-761528.

Ansökan

Ansökan tillsammans med personligt brev
och CV skickas till Mattias Berg här
Sista ansökningsdag: Senast 25 mars 2019.

Vi använder löpande urval.
Välkommen med din ansökan.