(SV), Be-Ge Lastbilar AB, söker fordonstekniker

Stina Lediga jobb

Fordonstekniker till Be-Ge Lastbilar i Vetlanda

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred och Vetlanda. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.

Fordonstekniker
Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom segmentet tunga fordon med inriktning på Scania och efterfordon.
I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående med relevant utbildning eller erfarenhet från den tunga branschen. Arbetet som fordonstekniker kräver att du har goda datakunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom elektronik och/eller hydraulik. Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader tillämpas.

Din profil
Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. C, D och E är meriterande men inget krav.
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Erfarenhet från branschen är meriterande. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten
Kontakta Verkstadschef Joachim Håkansson 0383-467324.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till Joachim Håkansson sista ansökningsdag 2017-09-30.