(SV) Be-Ge Lastbilar AB söker Lastbilstekniker

Stina Lediga jobb

Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Oskarshamn

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 528 personer varav cirka 369 i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som lastbilstekniker/-mekaniker omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer.


Kompetenskrav

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Ansökan

Frågor angående tjänsten kontakta Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64. Ansökan skickas till Michael Larsen här eller Tomas Engsund här.


Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen!