(SV) Be-Ge Lastbilar AB, Servicechef i Vetlanda

Stina Lediga jobb

Be-Ge Vehicle Division där Be-Ge Lastbilar AB och Be-Ge Personbilar AB ingår representerar Scania Lastbilar och bussar respektive Volkswagen och Skoda person-/transportbilar samt tillhandahåller service, reparationer och tjänster inom respektive segment. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby med huvudkontor i Oskarshamn.

Be-Ge Vehicle Division ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i sju länder. Gruppens totala omsättning uppgår till 1.138 mkr. Antalet anställda inom koncernen är 551 personer varav 375 i Sverige.

Vår Servicechef går vidare till nya arbetsuppgifter och vi söker hans efterträdare.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicechef ansvarar du för vår verkstad i Vetlanda där du tillsammans med medarbetarna sköter driften av verkstaden med hög kundnöjdhet, hög kvalité och ett flexibelt arbetssätt. Du är en av verkstadens ansikte utåt vilket kräver ett driftigt och aktivt arbete.

Din profil

I rollen som servicechef kommer du att ha frekventa kontakter med kunder, verkstads-/reservdelspersonal, säljare, Scania Sverige och leverantörer. Viktiga egenskaper är social och teknisk kompetens, lyhördhet, engagerande och drivande arbetssätt.

Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet/kunskap, färdigheter

  • Att du har relevant utbildning och erfarenhet, meriterande är branschkunskap.
  • Att du har teknisk erfarenhet och kompetens.
  • Att du som person är serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående
  • Att du har allmänna datorkunskaper
  • Att du har B-körkort, C, D och E är meriterande men inget krav
  • Svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.
  • Att du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas eftersom vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna. 

Frågor angående tjänsten vänligen kontakta
Servicemarknadschef Michael Larsén 0495-12064
Vd Tomas Engsund 0491-761501.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till tomas.engsund@bil.be-ge.se senast 2020-05-30.

Vi ser fram emot din ansökan!