(SV), Be-Ge Lastbilar AB, Erfaren busstekniker till Be-Ge Lastbilar AB Vetlanda

Stina Lediga jobb

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.

Erfaren busstekniker till Be-Ge Lastbilar AB Vetlanda

Tjänsten som busstekniker omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania bussar.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam och växande arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna. Vår anläggning i Vetlanda är dessutom under om- och utbyggnad av ca 680 kvm för en ny bussverkstad och tvätthall. Även utökning av kundmottagning, nya arbetsplatser, nya portar och förbättring av personalutrymmen.


Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta:
Servicemarkandschef Michael Larsen på 0495-120 64
Verkstadschef David Viktorsson på 0383-46 73 24

Ansökan skickas till Michael Larsen eller David Viktorsson

Vi använder oss av löpande rekrytering!

Välkommen med din ansökan!