(SE), Be-Ge Lackering AB, Vi söker billackerare

Be-Ge Driver seats, passenger seats, office chairs, sheet metal, industrial painting, industrial sweing, cars and trucks

Ansökan – Lackerare

Vi söker en social och kvalitetsmedveten billackerare. Du kommer ingå i ett litet team med mycket erfarna medarbetare. Dina uppgifter i jobbet spänner från grundarbete (maskering, slipning, spackling) till att lacka allt från delar till hela bilar och andra större objekt i både plåt, plast och andra material.

Vi vill att du har erfarenhet av fordonslackering och att du kan flytande svenska i både tal och skrift. Du skall också ha ett B-körkort och har du en utökad behörighet för tungt släp är det extra meriterande.

Be-Ge Industri- och Billackering AB med 16 anställda är en del av Be-Ge koncernens komponent division. Mer information om oss hittar du här.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.