(SV) Be-Ge Frapett AB, Be-Ge Frapett AB söker ordermottagare/beredare

Stina Lediga jobb

Företaget befinner sig i en intressant förändrings- och tillväxtfas och stärker därför upp organisationen med en ny tjänst. I rollen som ordermottagare och beredare blir ditt främsta ansvar säkerställande av att kunden får den produkt som förväntas, i rätt tid, och att produktionsprocessen fungerar störningsfritt, tjänsten innefattar även en supportfunktion till företagets säljare. Kontakt med kunder sker över telefon, via mail och Teams. Du kommer att få samarbeta med samtliga avdelningar och funktioner, din närmaste chef blir Försäljningschefen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi antar att du minst har en gymnasial utbildning, gärna teknisk eller naturvetenskaplig. Du har med fördel viss erfarenhet av kundkontakt och support samt teknisk och administrativ förståelse från ett tillverkande företag. Du har god datorvana i Office och affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Vi söker dig med en fallenhet för kundrelationer och förmågan att skapa förtroende och långsiktiga relationer, kompetens att förstå affärsmässiga principer och logistiska flöden. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt, har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete samt prioriterar rätt saker och är lösningsorienterad.

Be-Ge Frapett AB

Be-Ge Frapett AB utgör del av Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till drygt 1.100 Mkr. Antalet anställda inom de 15 företagen är cirka 530 personer varav 360 i Sverige. Be-Ge Frapett AB utvecklar, tillverkar och marknadsför stöd- och supportstolar, kontors- och bevakningsstolar samt ljudabsorbenter och tillbehör till dessa. Be-Ge Frapett AB har 18 anställda, omsätter ca 28 miljoner kronor och har sitt säte i Mönsterås. Mer information om företaget hittar du på seating.be-ge.com samt office.be-ge.com

Kontaktperson
Försäljningschef Dick Elgmo

Ansökan
Slutdatum: Vi genomför intervjuer fortlöpande tills tjänsten är tillsatt.
Ange referens: Ordermottagare
Ansök här

Lön
På företaget sker individuell avtalsenlig lönesättning

Startdatum
Enligt överenskommelse

Placeringsort
Mönsterås

Arbetsgivare
Be-Ge Frapett AB
Södra vägen 7
383 34 Mönsterås