(SE), Be-Ge Företagen AB, Vi söker en Team Leader

Be-Ge Företagen AB söker en Team Leader

Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar IT-relaterade frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser.

Du ska som Team Leader hos oss tycka om högt tempo. Som person ska du vara positiv, noggrann, ordningsam och drivande. Du ska även tycka om utmaningar och att jobba både i grupp och projektform. 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Team Leader innehåller många varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara engagerad i utbyggnad, drift, övervakning och underhåll av IT-system.

Som Team Leader kommer du ha en ledande roll i hanteringen av hela livscykeln hos våra IT- system och klienter, men även i hanteringen av vår infrastruktur inom IT och våra serverlösningar. Det innefattar hela kedjan från design och implementering till förvaltning och avveckling/förnyelse. I ditt arbete ansvarar du för resursplanering, beställningar, dokumentation och uppföljning. Du kommer också att ha kontakt med och koordinera våra leverantörer och externa konsulter. I livscykelhanteringen ingår även problemhantering och förbättringsarbete för att få en kvalitativ leverans genom våra processflöden.

Tjänsten förutsätter också att du:

  • Har ett brett kompetensområde inom IT.
  • Har förmåga att koordinera konsulter och teknikerna i avdelningen.
  • Har förmåga att leda och driva projekt.
  • Har erfarenhet från samma eller motsvarande roll.
  • Har körkort B.
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, även avseende IT-relaterade termer.

Härutöver ska du ha god insikt om processer i en producerande verksamhet samt ha en bra kännedom om beståndsdelar i ett IT system / struktur.

Har du kunskaper inom något eller några av följande områden är det meriterande:

  • Olika typer av ISO standarder som t.ex. ITIL.
  • Windows server/Active Directory och Azure AD.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i en stabil och familjeägd koncern, som verkar i en internationell miljö. Arbetet innebär dagliga kontakter med våra medarbetare som finns i sex länder. Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i centrala Oskarshamn, men kan även innebära arbete ute på koncernens olika företag.

Märk din ansökan med ”Team Leader”

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.