(SV), Be-Ge Företagen AB, Kommunikatör (Vikariat)

Stina Lediga jobb

Be-Ge Företagen AB är en familjeägd koncern som har sitt säte i Oskarshamn, med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division. Antalet anställda inom koncernen är 570 varav cirka 370 i Sverige. Mer information om företaget hittar du på www.be-ge.com

Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området. Du är både strategiskt och operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera och stödja kommunikationsbehov, formulera budskap och genomföra kommunikationsinsatser, kommunikationsprojekt, kampanjer och event. Du kommer även att producera och publicera texter, bild och film i såväl tryckt som digital media. Att vara webbredaktör för webbsidor och intranät ligger också på denna tjänst. Du ska delta aktivt i vårt förbättringsarbete för att nå ut till våra målgrupper i olika kanaler samt utveckla vårt varumärke inom koncernen.

Förkunskaper/kvalifikationer:

  • Är en nytänkande kommunikatör med eftergymnasial utbildning inom kommunikation/journalistik/media eller liknande.
  • Har god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har erfarenhet av projektledning samt mixen av strategiskt och operativt kommunikationsarbete.
  • Är en van användare av webbpubliceringsprogram.
  • Har grundläggande kunskaper i Microsoft office-paketet.
  • Har grundläggande kunskaper i Adobe Creative Cloud-paketet, som t.ex. Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign samt Adobe Acrobat.

Egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, självgående, driftig och lösningsorienterad. Du har ett positivt och öppet förhållningssätt och du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. En framgångsfaktor är att vara lyhörd och kommunikativ, men samtidigt har du en förmåga att ställa om vid snabba beslut, eftersom vår verksamhet är dynamisk och föränderlig. Du tar ansvar för att dina projekt flyter och arbetar proaktivt för att förbättra där du ser möjligheter. Det är en självklarhet för dig att följa med i ett ständigt föränderligt medielandskap där du kommunicerar effektivt på de nya villkor som gäller. Du har bra koll på omvärlden och de faktorer som påverkar vår verksamhet. Du har en god språklig analytisk förmåga samt en god samarbetsförmåga.

Arbetstid
Tjänsten är ett föräldravikariat om ca 1 år med start i november 2019.
Heltidstjänst/alternativ deltidtjänst kan diskuteras

Placering
Oskarshamn

Kontaktperson
Reza Shahrbani 0491-45 46 21

Ansökan
Intervjuer och rekryteringen sker löpande
Ange referens: Kommunikatör
Vi tar emot ansökan via e-post: Skicka ansökan till Reza Shahrbani här