SE, Be-Ge Seating Division, Strategisk inköpare till Be-Ge Seating i Oskarshamn

Om företaget

Be-Ge Seating AB i Oskarshamn Sverige är en del av Be-Ge Seating Division och utvecklar, tillverkar och marknadsför förarstolar för kommersiella fordon och maskiner samt fasta passagerarstolar för tunga lastbilar.

Be-Ge Seating AB, tidigare Be-Ge Industri AB har tillverkat stolar för kommersiella fordon sedan 1949 och kontors- och arbetsstolar sedan 1975.

I dag är vi världens äldsta tillverkare av fjädrande förarstolar med individuell justering. Med vårt breda produktsortiment levererar vi stolar till bland annat lastbilar, bussar, stora och mindre truckar, entreprenadmaskiner samt spårbunden trafik.

Vi ingår i Be-Ge Koncernen, en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som strategisk inköpare hos oss på Be-Ge har du ett övergripande ansvar för att säkerställa tillgänglighet, kostnad och kvalitet för en del av vår leverantörsbas. Du kommer att upprätthålla leverantörsrelationer och utveckla affärsrelationerna med ett antal av våra leverantörer samt kontinuerligt utvärdera befintliga och potentiellt nya leverantörer.

Du blir en del av inköpsteamet som gemensamt jobbar mot att säkerställa kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade strategier och inköp av olika typer av produkter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat leverantörsutveckling, avtalsförhandlingar och prisförhandlingar. Därtill förekommer operativt inköpsarbete i rollen.

En dag på jobbet kan innefatta att:

• ställa ut offertförfrågningar och hantera offerter

• utveckla befintliga affärer med leverantörerna för att hitta optimal och kostnadseffektiv leveransförmåga

• göra kostnadsanalyser samt identifiera och kontinuerligt hitta kostnadsbesparingar

• teckna, vidareutveckla och förvalta leverantörsavtal

• ansvara för förhandlingar

Din profil

För denna tjänst ser vi att du har högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi/juridik, alternativt har du erfarenhet av inköpsarbete på operativ och/eller strategisk nivå.

Kanske har du suttit på en operativ inköpsroll och känner dig redo för nästa steg? Vi begär inte att du ska landa springande i rollen utan det är viktigt att du har en vilja och intresse att utvecklas långsiktigt hos oss.

Hos dig som person värdesätter vi engagemang och vilja att lära nytt, ett ödmjukt förhållningssätt i kombination med yrkesmässiga ambitioner och god affärsförståelse.

Som vår nästa kollega är du nyfiken samt kan leda dig själv och andra i rätt riktning för att nå uppsatta mål och resultat. Du kan strukturera ditt arbete och du har lätt att skapa kontakt och relationer med människor då tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt.

Då du kommer att arbeta i en internationell miljö krävs det att du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift. Tjänsten innefattar emellanåt resor, främst inom Europa.

Placeringsort för denna tjänst är Oskarshamn.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-090 89 80.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 7 september 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Kontaktperson
Marie Salebäck

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstegöringsort
Oskarshamn

Är du intresserad av tjänsten?

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.