SE, Be-Ge Seating AB, SQA/Kvalitetstekniker till Be-Ge Seating i Oskarshamn

Om företaget
Be-Ge Seating AB i Oskarshamn Sverige är en del av Be-Ge Seating Division och utvecklar, tillverkar och marknadsför förarstolar för kommersiella fordon och maskiner samt fasta passagerarstolar för tunga lastbilar.

Be-Ge Seating AB, tidigare Be-Ge Industri AB har tillverkat stolar för kommersiella fordon sedan 1949 och kontors- och arbetsstolar sedan 1975.

I dag är vi världens äldsta tillverkare av fjädrande förarstolar med individuell justering. Med vårt breda produktsortiment levererar vi stolar till bland annat lastbilar, bussar, stora och mindre truckar, entreprenadmaskiner samt spårbunden trafik.

Vi ingår i Be-Ge Koncernen, en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division.

Dina arbetsuppgifter
Som SQA/Kvalitetstekniker kommer du att ansvara för att säkerställa och upprätthålla högkvalitativa produkter och processer inom Be-Ge Seatings verksamhet, där fokus blir kvalitet hos våra leverantörer före, under och efter introduktionen av nya produkter. Detta inkluderar bedömning av leverantörer, leverantörsutveckling, riskhantering och inspektion av produkter.

Din arbetsvardag kan innefatta följande:

• Handläggning, samt uppföljning, av leverantörsavvikelser samt säkerställa att korrektivåtgärder efterlevs.
• Vid dokumenterad kvalitetsbrist säkerställa att ersättningsleverans sker omgående och vid inverkan på planerad produktion informera berörda.
• Mäta leverantörernas kvalitetsprestanda samt leda och driva kvalitetsförbättringsprojekt i enlighet med företagets satta mål.
• Bevaka, sammanställa och informera berörda inom organisation kring kvalitetsläget hos leverantörerna.
• Nära dialog med leverantörer gällande bl a utfallsprover och avvikelsegodkännande.
• Upprätta plan för kalibrering av företagets mätdon.
• Delta i leverantörsbedömningar.

I rollen som SQA/Kvalitetstekniker kommer du ha ett viktigt ansvar för att säkerställa att vår kunds produkter håller högsta kvalitet och möter marknadens krav. Till din hjälp har du två kollegor inom godsmottagningen som du även arbetsleder i det dagliga arbetet.

Du rapporterar till Inköps- och Logistikchef. Placeringsort är Oskarshamn.

Din profil
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom teknik eller kvalitetssäkring, men framför allt har du flerårig erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustrin med kvalitetsfrågor. Det är viktigt att du är väl förtrogen med olika kvalitetssäkringsverktyg och metoder.

För att trivas och lyckas i rollen som SQA/Kvalitetstekniker hos oss är det viktigt att du är noggrann och analytisk med en stor problemlösningsförmåga. Därtill trivs du att arbeta självständigt såväl som i team. Du ska vara driven och ha ett stort intresse för att ständigt förbättra och utveckla våra produkter och processer. Då rollen innebär mycket kontakt både internt och externt så är din kommunikativa förmåga central i rollen.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats där du kommer att få möjlighet att arbeta med intressanta projekt och utmana dig själv inom kvalitetsområdet.

Be-Ge Seating jobbar med kunder och leverantörer internationellt varpå det är viktigt att du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou (tidigare Premier). Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-090 89 80 eller e-post [email protected].

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast 9 februari 2024. I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit. Nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Job id:7900

Är du intresserad av tjänsten?
Ansök här

Kontaktperson
Marie Salebäck
[email protected]

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstegöringsort
Oskarshamn

Publiceringsdatum
Onsdag, 17 Januari 2024

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.