SE, Be-Ge Seating AB, Innesäljare till Be-Ge Seating AB i Oskarshamn

Vi söker Innesäljare till Marknad/Försäljning
Är du den vi söker?

I rollen som innesäljare är ditt främsta ansvar att bygga vidare på befintliga kundrelationer tillsammans med övriga säljteamet. Du ansvarar för den löpande operativa kontakten med företagets kunder och ser till att samarbetet med dessa fungerar på bästa sätt. Offerera, sälja produkter enligt gällande priser och avtalsramar.

En viktig del för att utveckla relationen med befintliga kunder är att agera som säljstöd / teknisk support, du driver specifika kundprojekt tekniskt och kommersiellt, både internt och externt. Samt interna förbättringsprojekt enligt processen för försäljning och marknad. Vid behov representerar du företaget vid nationella och internationella mässor. I din roll ingår även att stödja order / kundsupport teamet.
Kontakten med kunder sker i största utsträckning över telefon, via mail och teams.

Som innesäljare på Be-Ge Seating AB har du en central roll i företaget.
Du samarbetar med samtliga avdelningar och funktioner.
Närmaste chef är Försäljningschefen.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du har med fördel erfarenhet av försäljning och teknisk support, förståelse för säljprocessen i ett tillverkande företag. Du har god datorvana i Office och affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska samt med fördel tyska. Ytterligare språk är meriterande.

Vi söker dig med en fallenhet för kundrelationer och förmågan att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du är van vid att skapa nya kundkontakter och har ett intresse för och förmågan att förstå affärsmässiga principer och logistiska flöden.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt, har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete, prioriterar rätt saker och är lösningsorienterad. Samtidigt kan du arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och hjälper och stöttar gärna dina kollegor när det behövs och samarbeta i team.

Ansök här

För frågor kan du kontakta Daniel Alkelid på mobilnummer 070 528 92 19.

Välkommen med din ansökan!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.