SE, Be-Ge Lastbilar/ Be-Ge Personbilar AB, Vi söker en ekonom i Oskarshamn

Be-Ge Seating Division, Driver Seats Passenger Seats and Office Chairs

Vi söker en ekonom till vår verksamhet i Oskarshamn
Som ekonom hos oss på Be-Ge Lastbilar/Be-Ge Personbilar AB får du ett mycket varierande och brett arbete inom ekonomi. Du kommer bland annat att arbeta med löneadministration, biladministration och bokföring. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av löneadministration, bokföring etc med vana att arbeta självständigt och i team. Hos oss kommer du att ingå i ett team med två duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna.

Ansökan senast 9/2-2024

För frågor gällande tjänsten kontakta:

  • Tomas Engsund 0491 – 76 15 01
  • Anette Rosander 0491 – 76 15 03

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och Be-Ge Personbilar AB är återförsäljare av Volkswagen och Skoda. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby med säte i Oskarshamn. Vi är totalt 110 medarbetare. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga och lätta fordon. Be-Ge Last-/Personbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1,200 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.