SE, Be-Ge Lastbilar AB, Vi söker en golvverkmästare till vår bussverkstad i Vetlanda

Be-Ge Seating Division, Driver Seats Passenger Seats and Office Chairs

Vill du vara en del av en växande organisation i en bransch under ständig utveckling? Är du lösningsorienterad, ordningsam och har hög social kompetens? Då har vi ett jobb för dig!

Be-Ge Lastbilar AB växer och vi behöver förstärkning till vår bussverkstad i Vetlanda! Är det just dig vi söker? Som golvverkmästare blir din huvudsakliga uppgift att ansvara för att prioritera rätt åtgärder i verkstaden och att stötta organisationen gällande ett av våra större kundavtal. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar allt från att färdigställa arbetsorder och praktiskt stötta verkstaden till att koordinera det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta med att bibehålla goda kundrelationer och ska därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service samt se värdet i detta.

En av våra busstekniker:
Conny Lövgren, Be-Ge Lastbilar

”Jag har arbetat här i bussverkstaden sedan den startades 2017 i Oskarshamn. Det är fart och fläkt på jobbet! Det är en härlig gemenskap här i verkstaden, vi ställer upp för varandra och alla får chansen att göra sin röst hörd. Det är ett otroligt varierande arbete och jag lär mig fortfarande nya saker hela tiden. Vi får dessutom många utbildningsmöjligheter.”

Vem är du?

Vi tror att du som söker är serviceinriktad och ansvarstagande. Du har mycket god social kompetens och värdesätter samarbete med dina kollegor och kunder. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt bidrar med goda idéer i vårt förbättringsarbete. Du är självgående och har fordonsteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet, datavana och kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser att du bör inneha minst B-körkort, C och/eller D-kort är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi ger dig en trivsam och växande arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna. Ett team av kompetenta kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna. Vi erbjuder givetvis anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag. Vår anläggning i Vetlanda är dessutom under om- och utbyggnad och vi har nyligen invigt vår nya tvätthall.

Ansökan

Skicka in din ansökan till Servicemarknadschef Michael Larsen på [email protected] och ange ”Golvverkmästare Vetlanda” i ämnesraden. Vid frågor gällande tjänsten är du även välkommen att kontakta Michael Larsen på 0495 – 120 64.

”Be-Ge Lastbilar AB är Scanias äldsta återförsäljare sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns placerade i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1,194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.”

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.