SE, Be-Ge Frapett AB, Säljare till Be-Ge Frapett AB

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Be-Ge Frapett AB är en av de ledande aktörerna på den skandinaviska marknaden gällande ergonomiska kvalitéts arbetsstolar. Företaget utvecklar och tillverkar produkterna i Mönsterås.

Sortimentet består av kontorsstolar, bevakningsstolar samt sadel och supportstolar.

I sortimentet finns även ljudabsorbentsprodukter.

Brinner Du för att vara med och påverka morgondagens arbetsplatser – för ökad trivsel och bättre hälsa?

Då är Du den nya kollegan som vi söker till vårt team i vår fortsatta expansion på Be-Ge Frapett AB!

Be-Ge Frapett AB producerar, marknadsför och säljer ergonomiska arbetsmiljöförbättrande produkter genom återförsäljare i både Sverige och utomlands. Vi träffar även arkitekter och ergonomer/fysioterapeuter som söker och föreskriver lösningar för en bättre arbetsmiljö.

Din uppgift som representant blir att marknadsföra och sälja vårt sortiment genom att aktivt arbeta med uppsökande verksamhet.

Du blir Be-Ge Frapetts ambassadör med ansvar att utveckla nya och befintliga kunder på den svenska marknaden.

Vem är Du?

I vår fortsatta expansion söker vi Dig som har en stark önskan om att få missionera om en bättre arbetsmiljö – till ditt förfogade står vårt omtyckta ergonomiska produktsortiment av arbetsstolar och ljudabsorbenter. Du är en glad och positiv person i början på din säljkarriär som önskar utvecklas tillsammans med oss på en expansiv resa.

Vi tror Du är en driven, ambitiös, självgående, prestigelös och ansvarstagande person.

Du är en person som har lätt för att skapa nya kontakter och trivs i umgänget med människor i rollen som ambassadör för våra varumärken. Det viktigaste för att lyckas är dock först och främst Din egen inställning och förmåga att se och agera på affärsmöjligheter.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Mönsterås men innebär resor och övernattningar och det är viktigt att du känner dig bekväm med det och att möta kunder i olika miljöer varje dag.

Din kreativitet och Ditt engagemang är viktig för oss – dina idéer om fortsatt utveckling av kunder och produkter blir en viktig källa och inspiration för företagets utveckling.

Körkort är en förutsättning för tjänsten.

Fast månadslön, individuell lönesättning

Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med Din ansökan!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.