SE, Be-Ge Frapett AB, Montör/Verkstadsarbetare till Be-Ge Frapett AB

Be-Ge Frapett AB ingår i Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Belgien, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till 1 200 mkr. Antalet anställda inom de 15 företagen är cirka 530 personer varav cirka 370 i Sverige.

Be-Ge Frapett AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kontorsstolar, bevakningsstolar, sadel och supportstolar. Vi säljer våra produkter via återförsäljare runt om i Europa med Norden som största marknad. Be-Ge Frapett omsätter ca 36 miljoner kronor och har sitt huvudkontor och produktion i Mönsterås.

Våra varumärken är Sverigestolen, Be-Ge Bevakningsstolar, Ullmanstolen och Frapett. Mer information om företaget hittar du på vår hemsida.

Som Montör/Verkstadsarbetare ingår du i vårt team på 20 personer. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak förmontering av stolsdelar, svetsning, slutmontering och packning av våra arbets-, och kontorsstolar. Övriga arbetsuppgifter kan till exempel vara att delta i lager och godshantering.

Vem är du?

  • Du är organiserad, noggrann och plikttrogen
  • Du är en engagerad och ödmjuk person med god samarbetsförmåga
  • Du är van att arbeta självständigt men uppskattar också att arbeta i ett team.
  • Du har erfarenhet från liknande arbete
  • Du har ett intresse för teknik och en vilja att ständigt utvecklas

Erfarenhet av MIG-svetsning är meriterande.

Truckkort är inget krav men önskvärt.

Vi hoppas att du vill bli en del av Be-Ge Frapett där vi vill kunna ha roligt på jobbet, arbeta mot gemensamma mål, känna engagemang och glädje.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.