(SE), Be-Ge Frapett AB, Miljö- och kvalitetkoordinator

Be-Ge Frapett AB är en av de ledande aktörerna på den skandinaviska marknaden gällande ergonomiska kvalitétsarbetsstolar. Företaget utvecklar och tillverkar produkterna i Mönsterås.
Sortimentet består av kontorsstolar, bevakningsstolar samt sadel och supportstolar.
I sortimentet finns även ljudabsorbentsprodukter.

Be-Ge Frapett AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating division, Be-Ge Component division och Be-Ge Vehicle division.


Nu finns en unik möjlighet att efterträda vår Miljö- och kvalitetskoordinator sedan många år! Vi söker efter dig som har intresse och kunskap inom området, med förmågan och viljan att ta ett helhetsgrepp på frågorna i en roll som Be-Ge Frapetts nya Miljö- och kvalitetskoordinator.

ARBETSUPPGIFTER

På Be-Ge Frapett använder vi oss av en produktmärkning kopplad till miljö, kvalitet och social hållbarhet, Möbelfakta. Vi är dessutom FR2000 certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö och brandskydd.

I rollen som Be-Ge Frapetts Miljö- och kvalitetskoordinator kommer du att utveckla och förvalta enhetens hållbarhetsarbete på miljö- och kvalitetsområdet. Du ansvarar för vår lagefterlevnad, är vår expert på kundkrav såväl som vår verksamhets förutsättningar kopplat till kvalitet, arbetsmiljö, säkerhet och miljö (QHSE).

Du har ett helhetsansvar för ditt område, arbetar självständigt med exempelvis kund- och leverantörskontakter, tar fram underlag och rapporter samt ansvarar för listor, register och deklarationer. Du bidrar aktivt och i nära dialog med kollegor och andra intressenter till Be-Ge Frapetts målsättningar och aktiviteter inom området.

Du ansvarar vidare för företagets ledningssystem med tillhörande arbete, exempelvis rutinbeskrivningar, tillsyn, revisioner och förbättringsarbete.

Du är sammanhållande vid extern revision och utför själv de interna revisionerna som berör ditt område. Vidare ansvarar du för internt och externt arbete inom ramen för Möbelfakta, en kvalitetsstämpel där vi satsar på en stark utveckling under de närmaste åren.

Du skapar engagemang och tillser att företagets personal använder och följer styrande dokument i processer kopplade till ditt ansvarsområde. Bland annat fungerar du som internutbildare.

Vi på Be-Ge Frapett är ett gott litet gäng i en stor koncern. Hos oss hjälps vi alla åt med det som behöver göras. Utöver arbetet inom QHSE som utgör majoriteten av din tjänst så förekommer även arbete med andra administrativa arbetsuppgifter, till exempel försäljningssupport, back office.

I din roll har du ett tätt samarbete med kollegor inom såväl utveckling, produktion, sälj och marknad. Du utgår från Mönsterås, vid kusten i Kalmar län, och rapporterar direkt till platschefen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med god kunskap inom miljö- och kvalitetsområdet. Vi tror att du har en högskoleutbildning, gärna inom miljö. Har du dessutom erfarenhet från tillverkande industri och textil eller till och med möbler så är det extra meriterande. Vidare är det meriterande om du är van att arbeta i databaser. Då majoriteten av leverantörerna finns i Europa är det ett krav att du behärskar svenska såväl som engelska flytande i tal och skrift.

Du som person har en god analytisk förmåga och har förmågan att se helheten. Du har lätt för att bygga professionella relationer och skapa goda samarbeten, dela med dig av kunskap och skapa engagemang. Uppdraget kräver att du är ansvarstagande med en god administrativ förmåga.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Maria Edner, på 070-340 83 61.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.