SE, Be-Ge Företagen AB, PC-tekniker

Be-Ge Seating Division, Driver Seats Passenger Seats and Office Chairs

Be-Ge Företagen AB söker en PC-tekniker

Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar alla IT-relaterade frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser.

Din profil

Som PC-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna initiativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. För att trivas i rollen, krävs det att du är en flexibel och ansvarstagande person med ett genuint teknikintresse. Noggrannhet och serviceanda är dina ledord, och du tycker om att kommunicera med människor i alla lägen. Om du har en IT-utbildning i grunden är det en fördel, men det viktigaste för oss är att du bär med dig en positiv inställning, driv och vilja att utvecklas!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som PC-tekniker kommer att innebära mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara involverad i utbyggnad, drift, övervakning och underhåll av IT-system.

I uppgifterna ingår bland annat installation av hård och mjukvara, klientadministration, skrivaradministration, nätverksadministration för PC, printers & APs, licens- och kontohantering i 365, dokumentation, samt härutöver ge stöd och support till användarna. Arbete under helger kan förekomma.

Tjänsten förutsätter att du:

 • Har kunskaper i aktuella klient OS samt Android. (Installation/felsökning).
 • Har kunskaper av Windows 7/10/11 i datornätverk.
 • Har kunskaper i Microsoft Office 365.
 • Har körkort B för manuell växellåda.
 • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, även avseende IT-relaterade termer.
 • Kan arbeta systematiskt och enligt upprättade rutiner samt rapportera i ett ärendehanteringssystem.

Om din profil även täcker in något eller några av följande områden är det meriterande:

 • Kunskaper inom MS 365
 • Förståelse för hur Windows server/Active Directory/GPO fungerar.
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom dator & nätverk.
 • Erfarenhet av IT-leveranser & drift.
 • Vana av IT-support arbete.
 • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT och teknik.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i en stabil och familjeägd koncern, som verkar i en internationell miljö. Arbetet innebär dagliga kontakter med våra medarbetare som finns i 6 länder. Tjänsten är på heltid med ordinarie placering på huvudkontoret i centrala Oskarshamn, men kan även innebära arbete ute på koncernens olika företag. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag och märk den med ”PC2025”.

Om Be-Ge koncernen

Be-Ge koncernen med huvudkontor i Oskarshamn grundades 1934 och ägs fortfarande av familjen Persson. Koncernen bedriver verksamhet inom tre divisioner:

– Be-Ge Vehicle Division marknadsför och säljer last-och personbilar samt tillhandahåller service och reparationer för fordon.

– Be-Ge Component Division är koncernens legotillverkande enheter med produktion av plåtkomponenter, pressdetaljer och verktyg. Härutöver utförs sömnads- och monteringsarbeten samt lackeringstjänster.

– Be-Ge Seating Division utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förarstolar, passagerarstolar, bevaknings- och kontorsstolar, support- och sadelstolar samt ljudabsorbenter och tillbehör för stolsprodukterna.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.