(SV), Be-Ge Lastbilar AB, Be-Ge Personbilar AB, Ledig tjänst inom Ekonomi/Löner

Stina Lediga jobb

Be-Ge Vehicle Division där Be-Ge Lastbilar AB och Be-Ge Personbilar AB ingår representerar Scania Lastbilar och bussar respektive Volkswagen och Skoda person-/transportbilar samt tillhandahåller service, reparationer och tjänster inom respektive segment. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby med huvudkontor i Oskarshamn.

Be-Ge Vehicle Division ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i sju länder. Gruppens totala omsättning uppgår till 1.138 mkr. Antalet anställda inom koncernen är 551 personer varav 375 i Sverige.

Tjänst inom Ekonomi/Löner

Gerd har beslutat sig för att bli pensionär. Därför söker vi nu hennes efterträdare.

Som ekonom/lönehandläggare får du ett mycket varierande arbete. Tjänsten innebär bland annat att självständigt sköta all lönehantering för personalen i Divisionen, att vara behjälplig till våra säljare med säljadministration i bilaffärer samt andra förekommande administrativa uppgifter såsom leverantörs-/kundreskontra, löpande bokföring, telefonväxel med mera.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av bokföring och löner. Som person är du noggrann, analytisk och bra på att arbeta mot uppsatta mål. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer. Du som söker tjänsten har minst B-körkort.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom administration, reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Kontakta Anette Rosander 0491-761503 för mer information.
Ansökning mailas till anette.rosander@bil.be-ge.se märkt ”ansökan ekonomi/löner”.

Sista ansökningsdatum 2019-11-29.