(SE), Be-Ge Lastbilar AB, Vi söker en lastbilsmekaniker i Visby

Be-Ge Driver seats, passenger seats, office chairs, sheet metal, industrial painting, industrial sweing, cars and trucks

Be-Ge Lastbilar AB är Scanias äldsta återförsäljare sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns placerade i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon.

Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1,194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.

Har du ett stort intresse och erfarenhet av tunga fordon? Är du stresstålig och initiativtagande? Då kanske du är vårt nya stjärnskott!

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Visby. Ett roligt och utvecklande arbete som omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten på tunga fordon.

En av våra lastbilsmekaniker:
Johan Höckerfelt, lastbilsmekaniker Be-Ge Lastbilar Oskarshamn

”Jag har jobbat på Be-Ge Lastbilar sedan 2002 och trivs fortfarande lika bra. Det bästa med jobbet är att det är väldigt varierande – ingen dag är den andra lik vare sig jag är inne på verkstaden eller ute på vägarna. Att det kommer ske stora förändringar i samband med att fler och fler övergår till elfordon känns också väldigt spännande. ”

Vem är du? 

Vi ser att du som söker bör inneha minst B-körkort. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina kollegor. Med kundnöjdhet i fokus är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt bidrar med goda idéer i vårt förbättringsarbete. Du har god förståelse för det tekniska området gällande tunga fordon. Branscherfarenhet är meriterande, hos oss får du möjlighet till fortbildning inom yrket via Scania.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad, service och försäljning. En bransch som är i ständig utveckling och som står inför många intressanta förändringar i takt med att allt fler fordon elektrifieras. Du får arbeta med ett starkt team av kompetenta och trevliga kollegor som gärna hjälper dig att växa och utvecklas med spännande utmaningar i vardagen och utbildningar.

Ansökan

Skicka in din ansökan till Verkstadschef Stefan Karlsson eller Platschef Mattias Rödén och ange ”Lastbilsmekaniker Visby” i ämnesraden.

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.