SE, Be-Ge Lastbilar AB, Vi söker en kundmottagare i Visby

Be-Ge Driver seats, passenger seats, office chairs, sheet metal, industrial painting, industrial sweing, cars and trucks

Be-Ge Lastbilar AB är Scanias äldsta återförsäljare sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns placerade i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon.

Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1,194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.

Brinner du för att jobba med människor och service? Har du lätt för att ta kontakt med nya människor? Då är det dig vi söker!

Nu söker vi på Be-Ge Lastbilar AB en serviceinriktad kundmottagare till vår fräscha anläggning i Visby. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in jobb tillsammans med kund via telefon eller fysiska besök. Arbetsuppgifter med reservdelar förekommer så som exempelvis försäljning internt och externt. Butiksförsäljning av tillbehör och annat som kundmottagningen erbjuder tillkommer också för den här tjänsten.

En av våra kundmottagare:
Izabella, Kundmottagare Be-Ge Lastbilar Vetlanda

”Jag började på Be-Ge för ungefär 2 år sen som Kundmottagare. Jag tycker det är extremt kul att träffa och prata med alla människor som kommer in eller ringer till kundmottagningen. Jag lär mig nya saker varje dag och mina kollegor gör ett jättebra jobb för att lära och hjälpa mig komma framåt i arbetet. Dagarna går springande fort och det finns alltid saker att ta itu med.”

Vem är du?  

Vi tror att du som söker har god känsla för service. Du värdesätter samarbete med dina kollegor och har god social kompetens. Vi tror att du är en ansvarstagande person som själv driver arbetet framåt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom fordonsbranschen men absolut inget krav. I den här rekryteringen värdesätter vi främst dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett arbete med bra villkor och kollektivavtal i en framtidsbransch. En trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad, service, försäljning och marknad som gärna hjälper dig att växa och utvecklas. Chansen att arbeta med ett världsledande fordonsmärke – Scania!

Ansökan

Vi välkomnar självklart både kvinnliga och manliga sökande. Skicka in din ansökan till verkstadschef Mårten Kahlkvist och ange ”Kundmottagare Visby” i ämnesraden. Vid frågor vänligen ring Mårten på tel: 0498-69 14 70.

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.