(SE), Be-Ge Lastbilar AB, Vi söker en busstekniker i Vetlanda

Be-Ge Driver seats, passenger seats, office chairs, sheet metal, industrial painting, industrial sweing, cars and trucks


Vill du arbeta i ett team av duktiga kollegor med den senaste tekniken och världsledande fordon? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Vetlanda. Tjänsten som busstekniker omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania bussar. Du blir en viktig resurs och får vara med och bidra till att kundens verksamhet kan förbli lönsam. De bästa fordonen behöver de bästa teknikerna!

En av våra busstekniker:
Conny Lövgren, Be-Ge Lastbilar

”Jag har arbetat här i bussverkstaden sedan den startades 2017 i Oskarshamn. Det är fart och fläkt på jobbet! Det är en härlig gemenskap här i verkstaden, vi ställer upp för varandra och alla får chansen att göra sin röst hörd. Det är ett otroligt varierande arbete och jag lär mig fortfarande nya saker hela tiden. Vi får dessutom många utbildningsmöjligheter.”

Vem är du?

Vi tror att du som söker trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina kollegor. Du har ett stort intresse och god förståelse för tunga fordon. Med kundnöjdhet i fokus är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt bidrar med goda idéer i vårt förbättringsarbete. Vi ser att du bör inneha minst B-körkort. Branscherfarenhet är meriterande men inget krav, hos oss får du möjlighet till fortbildning inom yrket via Scania.

Vad erbjuder vi dig?

Vi ger dig en trivsam och växande arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna. Vi erbjuder givetvis anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag. Vår anläggning i Vetlanda är dessutom under om- och utbyggnad och vi har nyligen invigt vår nya tvätthall.

Ansökan

Skicka in din ansökan till Verkstadschef David Viktorsson och ange ”Busstekniker Vetlanda” i ämnesraden.

”Be-Ge Lastbilar AB är Scanias äldsta återförsäljare sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns placerade i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon.

Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1,194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.”

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.