(SWE), Be-Ge Lastbilar AB, Däckmontör/mekaniker till Be-Ge Lastbilar i Visby

Stina Jobs

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.000 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer varav cirka 375 i Sverige.

Tjänsten omfattar alla förekommande arbeten inom däckverksamheten samt även enklare reparations- och servicearbeten inom tunga fordon med inriktning på Scania, släp och påbyggnader.

I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående samt gärna med relevant utbildning och erfarenhet. I arbetet som mekaniker önskar vi att du kan hantera en dator och vi ser gärna att du har erfarenhet inom däck, teknik eller liknande områden.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Visby kontakta Servicechef Stefan Karlsson på 0498-691469. Ansökan med personligt brev och CV skickas till Stefan Karlsson här. Vi kör löpande genomgång av ansökningar.