(SWE), Be-Ge Industri AB, Inköpare till Be-Ge Industri AB

Stina Jobs

Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena, Be-Ge Seating division, Be-Ge Component division och Be-Ge Vehicle division. Koncernens totala omsättning 2017/2018 uppgick till 1048MSEK. Antalet anställda inom de 15 företagen är ca 550 personer varav ca 370 i Sverige. Be-Ge Industri AB utgör en del av Be-Ge Seating division och omsätter drygt 290MSEK. Verksamheten har sitt säte i Oskarshamn och har ca 110 anställda.

Be-Ge Industri AB utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förarstolar, passagerarstolar, bevakningsstolar och kontorsstolar samt tillbehör till dessa. Företaget levererar sina produkter till välkända tillverkare av lastbilar, bussar, tåg, entreprenad- och skogsmaskiner, truckar och fartyg. Kunderna återfinns över hela världen men med Europa som hemmamarknad. Mer information om företaget hittar du på www.be-ge.se.

Be-Ge Industri AB söker nu Inköpare.

Din uppgift
Dina arbetsuppgifter omfattar upprättande av inköpsorder baserat på materialbehov från produktion samt därtill hörande leveransbevakning och åtgärder vid avvikelser. Vid kvalitetsbristärenden och returhantering samarbetar du med funktionen för leverantörskvalitet. Att uppdatera vårt affärssystem med ledtider, pris, leverantörsinformation etc. ingår också i ditt ansvar.

Du rapporterar direkt till Inköps- och Logistikchefen och stort fokus ligger på att utveckla och förbättra de leverantörssamarbeten du ansvarar för med avseende på kvalitet, leveranssäkerhet och service. Tjänsten innebär ett visst antal resdagar per år.

Vi söker
Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet från operativt arbete inom inköp. Extra meriterande är erfarenhet från fordonsindustrin, dock inte ett krav.
Som person är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att lösa de uppgifter som kommer till dig. Arbetet bygger på samarbete inom och mellan olika funktioner, dels i bolaget, dels i divisionen. Du har därför stor förmåga att kommunicera och samarbeta för att i inköpsteamet uppnå det bästa resultatet i rätt tid.

Vi tror också att du är drivande med tydligt affärsfokus och god analytisk förmåga. Ditt arbete präglas av gott affärsmanskap och noggrannhet. Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och att du har förmåga att verka i en internationell organisation.
Du har någon form av teknisk eller ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och god datorvana i MS-Office och affärssystem.

Vi erbjuder
Som en del av inköpsteamet erbjuds du ett stimulerande arbete i ett kreativt, stabilt och växande företag där vi prioriterar medarbetarens trivsel och individuella utveckling.

Körkort
B-körkort

Varaktighet, Arbetstid
Tillsvidare, Heltid

Placeringsort
Oskarshamn

Lön
På företaget sker individuell avtalsenlig lönesättning.

Kontaktperson
Mattias Hedlund, Inköps- och Logistikchef
Tel: 0491-761830
E-post: Mattias Hedlund

Ansökan
Sista ansökningsdag: 190228. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
Ange referens: Inköpare
Vi tar emot ansökan via e-post: Ansök här

Arbetsgivare
Be-Ge Industri AB
Box 912
572 29 Oskarshamn
Tel: 0491-761800
Fax: 0491-81900

Besöksadress
Gjutaregatan 4
Oskarshamn