(SV), Be-Ge Stece AB, Verktygsmakare/CNC-operatör

Stina Lediga jobb

Verktygsmakare/CNC-operatör

Till vår verktygsavdelning söker vi verktygsmakare/CNC-operatör. Du skall ha mångåriga erfarenheter och kunskaper om till att börja med beredning. Vi använder Master-CAM. Även kunskaper i CAD-verktyget Inventor är meriterande. Du skall även kunna både analoga och styrda maskiner. I våra fler-op:ar och fräsar använder vi Heidehains styrsystem varför kunskaper i detta är ett plus. Även FANUC:s system finns, vilket vi använder i våra trådgnistar.

Du kommer även jobba med slipning, justering av verktygsdelar, svetsning, samt montering av kompletta verktyg och fixturer.
Vi är i vår verktygsverkstad ett drivet gäng duktiga medarbetare, som servar både interna kunder i form av vår pressverkstad och svetsavdelning till vilka vi både leverarar och underhåller verktyg och fixturer, men vi tillverkar också pressverktyg och tillhandahåller legotjänster inom skärande bearbetning till externa kunder.

Vi söker dig som har en positiv inställning, ser dig som en lagspelare, gillar att ta stort eget ansvar för tilldelade uppgifter och kan jobba både självständigt och i lag.
Dina kunskaper i svenska måste vara på modersmålsnivå och vi ser gärna att du även kan engelska.

Be-Ge Stece i Mönsterås är en del av Be-Ge Koncernens komponentdivison. Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp verksam i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien, med en omsättning på ca 1 miljard och knappt 500 anställda.

Vid frågor kring tjänsten kontakta verkstadschef Karl-Erik Andersson 0499-16 127.

Välkommen med din skriftliga ansökan innan den 16 februari till: Robert Nyqvist