(SV), Be-Ge Lastbilar AB, Vi söker kundmottagare till Be-Ge Lastbilar i Hultsfred

Stina Lediga jobb

Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar i Hultsfred

Vi förstärker organisationen och söker kundmottagare till vår verkstad i Hultsfred.

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. I arbetet ingår personalledning, planering, felsökning, kundmottagning, fakturering med mera. I tjänsten ingår också reparationer till viss del.

Som kundmottagare hos oss är du en viktig del i vårt arbete att vara en professionell leverantör av verkstadstjänster. Arbetsuppgifterna är flera med huvuddelen att planera arbeten, reservdelshantering, och förekommande administration. Viktigt är att arbeta gränsöverskridande och stödja där det behövs.  Förplanering och säljande arbetssätt är mycket viktiga delar i tjänsten. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, driftig och utför dina uppdrag professionellt med hög kvalitet.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort, C, D och E är meriterande men inget krav.
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Hultsfred kontakta Servicechef Michael Larsén 0495-120 64.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till Michael Larsen här
Vi tillämpar löpande ansökningstid så tveka inte att kontakta oss.