(SV), Be-Ge Lastbilar AB söker Lastbilsmekaniker

webmaster Lediga jobb

Lastbilsmekaniker till Be-Ge Lastbilar i Hultsfred

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda samt i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.
Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 900 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.

Tekniker/lastbilsmekaniker
Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom segmentet tunga fordon med inriktning på Scania och efterfordon.
I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående med relevant utbildning eller erfarenhet. I arbetet som mekaniker önskar vi att du har goda datakunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet inom teknik eller liknande områden.

Din profil
Du som söker tjänsterna har minst B-körkort, C, D och E är meriterande men inget krav.
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten
Servicechef Michael Larsén 0495-120 64.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till Michael Larsen